om os

Vi betragter tandlægegerningen ud fra et fagligt og sundhedsvidenskabeligt perspektiv - men med dig i fokus.

​Vores vision

Det skal være trygt og rart at gå til tandlæge, hvilket vi skaber ved at være lyttende, grundige og omsorgsfulde. Vi betragter tandlægegerningen ud fra et fagligt og sundhedsvidenskabeligt perspektiv - men med dig i fokus.

Vores klinik

Hos os vægter vores patienter højere end alt andet. Det betyder, at vi hvert år efteruddanner os, så vi altid kan tilbyde de bedste- og de nyeste løsninger. Det betyder også, at vi investerer mange penge i hele tiden at være opdateret på de nyeste anlæg og maskiner, så vi sikrer den højeste grad af hygiejne.

Til tandkroner, broer, bideskinner, proteser m.m., benytter vi udelukkende danske tandteknikere. Det betyder, vi kan stå inde for kvaliteten, hvilket giver dig som patient den bedste behandling.

Vores tilgang til faget

Vi er dygtige og grundige – men vi har det også sjovt. Stemningen på vores arbejdsplads er vigtig. Ikke kun mellem personalet - også mellem personalet og vores patienter. Vi har en fri omgangstone og let til smil, og vi tror på, at de bedste resultater skabes ved, at vi er glade i hverdagen, og at vores patienter synes, det er rart at komme hos os.

​​Vores prisniveau

Vi bliver tit spurgt til, om det er dyrere at komme hos os end hos andre tandlæger, idet vi tager os god tid til at forstå og behandle den enkelte patient modsat mange andre tandlæger, hvor man har en fornemmelse af, at tingene går endda meget stærkt. Vores svar er altid det samme: Målt over nogle år er vi altid billigst, for vi laver vores arbejde ordentligt. Så det holder. Det betyder også, at du sagtens kan finde tandlæger, der er billigere end os på den enkelte behandling, men aldrig over en årrække. Kvalitet og forventningsafstemning kan altid betale sig.

AMAGERBRO TANDKLINIK​

​Amagerbrogade 18

2300 København S

Tlf.: 32 54 85 02

receptionen@amagerbro-tandklinik.dk

ÅBNINGSTIDER

Man:

Tir:

Ons:

Tor:

Fre:

08:00 – 16:00

08:00 – 16:00

08:00 – 17:00

08:00 – 16:00

08:00 – 15:00​

FIND OS HER

fb

​© 2020 Amagerbro Tandklinik